Слухати
Слухати

Дмитро Гордон у "Наслідках" з Головановим (09.10)

09.10.2017

У студії обговорили замовника вбивства Дениса Вороненкова, пенсійну реформу, президентство Порошенка.

Дмитро Гордон заявив, що народні депутати іноді веселять сильніше Жванецького.

"У нас дуже багато гумористичних програм на всіх каналах. У нас дуже багато гумористів, сатириків. Жартують вони не завжди добре, але іноді зовнішній вигляд їх, не кажучи про форму та зміст, а тільки зовнішній вигляд, дає привід для сміху. Навіть якщо подивитися засідання Верховної Ради, те, що витворяють народні обранці, і те з яким видом вони це роблять іноді заряджає більше, ніж Жванецький", - сказав він.

Коментуючи заяву ГПУ про те, що замовником вбивства Вороненкова був колишній чоловік Максакової Тюрін, журналіст зазначив, що він слабо в це вірить.

"Маша Максакова мені говорила, що між Тюріним і Денисом Вороненковим не було ніяких непорозумінь. Мало того, вони зустрічалися в її присутності і дуже нормально поговорили і нормально розійшлися. Тому мені видається версія, що з ревнощів і з помсти, що Вороненков відбив у Тюріна Марію Максакову, і було здійснене вбивство слабкою", - сказав Гордон.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура назвала замовника вбивства Дениса Вороненкова. Ним виявився російський злодій в законі Володимир Тюрін. Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що розслідування вбивства колишнього депутата Держдуми завершено, а всі матеріали справи направлять до суду. Адвокат Тюріна заперечує причетність підзахисного до вбивства.

Гість програми "Наслідки" з Василем Головановим - політичний експерт, журналіст Дмитро Гордон.


Loading...