Прямой эфир

Чотири найпопулярніші зачіски для чоловіків на новорічні свята

Зачіски

2022 рік добігає кінця! А ми вже зовсім скоро зустрінемо Новий 2023 рік… Настав час планів, вечірок та святкувань! Незалежно від того, наскільки жахливим був цей рік, всі ми хочемо щасливого свята Нового року.

Тож як ви збираєтесь святкувати цей Новий рік? У що ви одягнені? З чим ви експериментуєте? Ви оновите свій зовнішній вигляд? Або ви будете таким, як і були? Ми пропонуємо все ж спробувати щось нове. Ми знаємо, що під час свят ви хочете виглядати добре. І це правильно. Саме так ви продемонструєте свою незламність та позитивний настрій! І це – самий гарний спосіб підтримати інших! Святкувати та добре виглядати незважаючи ні на що – розкіш, доступна справжнім сміливцям!

Вибір нової зачіски може бути важким завданням. Вам треба враховувати, який у вас тип волосся, яка у вас форма обличчя та наскільки стильно ви хочете виглядати. 

Існує багато чудових зачісок для чоловіків, але буває важко визначити, які з них найпопулярніші. Від класичних фасонів, як  квифф (quiff) та сайд парт (side part), до сучасних стилів, як помпадур (pompadour). Існує дуже багато варіантів. 

Якщо ви хочете зробити нову модну зачіску або одну з найкращих чоловічих стрижок у 2022 році, дивіться цей список найпопулярніших чоловічих стрижок.

1. Помпадур (pompadour)

Помпадур – класична зачіска з епохи рок-н-ролу, яка повернулася в останні роки. Таку зачіску, наприклад, носив всесвітньо відомий Елвіс Преслі. 

Це – стильний і витончений стиль, який ідеально підходить не тільки для свят, але навіть для офіційних або професійних заходів. 

2. Квифф (quiff)

У середині ХХ століття на вершині моди була вже згадана стрижка помпадур. Але зачіска помпадур вимагала постійного догляду та укладання, що для багатьох чоловіків, погодьтеся, не зовсім прийнятно. Саме тоді стилісти і запропонували модникам укорочений варіант – quiff, який має величезну популярність у наші дні.

Тобто, ця класична чоловіча зачіска існує десятиліттями. І вона все ще залишається однією з найпопулярніших чоловічих стрижок у 2022 році. Це – універсальний стиль, який можна носити з різними типами волосся, та формами обличчя.

3. Топ кнот (topknot)

Топ кнот – зачіска, яка набирає все більшої популярності серед чоловіків. Це – простий і стильний спосіб носити волосся, і його можна адаптувати до будь-якого типу або довжини волосся.

Це дуже варіативна стрижка. Ви навіть можете додати додатковий стиль своєму вузлу. Спробуйте поекспериментувати з різними способами його зав’язування. Ви можете спробувати розпатланий пучок для надання своєму образу вільного та розслабленого вигляду або вибрати більш серйозний вигляд. Який би спосіб ви не вибрали, вузол на маківці обов’язково додасть вашому образу стилю!

4. Сайд парт (side part)

Це – класична стрижка, улюблена багатьма голлівудськими акторами, знаменитими футболістами і просто тими, хто воліє виглядати на всі сто. Свою назву вона отримала завдяки формі: довга частина волосся зачісується на один бік, що надає зачісці особливого шарму.

Ну що? Цікава ж тема? Бачите, яке різноманіття? І це лише чотири найвідоміші стрижки для чоловіків!

Тому, якщо ви бажаєте підібрати стрижку яка дійсно вам підійде, радимо все ж завітати до барбершопу. Там вам і з вибором допоможуть, і зроблять усе, як треба.

Незалежно від того, чи ваше волосся коротке, чи довге, пряме, тонке, кучеряве, кучеряве, густе чи щось середнє між ними, ви обов’язково знайдете там щось, що пасуватиме вашому волоссю та вашому стилю.

З прийдешніми святами! Виглядайте добре нового 2023-го року! Нехай вам щастить!

Джерело - retrobarbershop.kh.ua