Слухати
Слухати

Бузаров: Влада намагається прибрати Кернеса з мерського крісла

16.09.2016

Мера Харкова Геннадія Кернеса за рахунок обшуків і тиску з боку правоохоронців намагаються прибрати з посади міського голови. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив політолог Андрій Бузаров.

"Я думаю це (обшуки - ред.) пов'язано виключно з політичними причинами. А саме - це спроба в черговий раз натиснути на Кернеса, щоб він пішов з посади мера міста Харкова. Кернес довів, що він досить сильна людина, як фізично, так і психологічно, але тиск на нього чиниться через правоохоронні органи. Рано чи пізно буде якась розв'язка", - зазначив він.

За його словами, багатьом важко зрозуміти, чому саме зараз почалися якісь рухи і проти Авакова. Він вважає, що між цими двома справами є якийсь зв'язок. Всі ці дії можуть бути також пов'язані з парламентською кампанією або виборами.

"Ніхто не сумнівається, що Кернес популярний політик і громадський діяч не тільки в Харкові. Але я думаю, що зараз це мало кого цікавить. Зараз більший акцент робиться на посаду мера Харкова. А популярність - це відносна річ і про це ніхто не думає", - додав експерт.

Як повідомляв NewsOne раніше, політолог Вадим Карасьов заявив, що в ході розслідування кримінальної справи про махінації із земельними ділянками щодо Кернеса правоохоронці можуть "вийти" і на главу МВС.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...