Слухати
Слухати

Олег Березюк в "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 30.05.16

31.05.2016

У понеділок, 30 травня, на телеканалі NewsOne стартувала нова телепередача "Велике інтерв'ю" ведучою якого стала Світлана Орловська.

Першим гостем студії був лідер фракції Самопоміч Олег Березюк. Орловська пояснила, що кожен бажаючий може зателефонувати на представлені номери, поставити питання навіть особистісного характеру, які відразу ж будуть надруковані, і з'являться на столі перед гостем.

Перше питання Березюку стосувалося виборів президента. Він висловив думку, що на сьогоднішній день вибори не можна проводити в Україні, так як країна ще дуже слабка, при цьому не назваши ім'я людини, за яку проголосував би.

Телеглядачі ставили голові Самопомочі питання не тільки політичного характеру, а й особистого. Люди питали у парламентарія його думку з приводу розвитку бізнесу в країні, проведення закону про вибори на Донбасі за закритими дверима і закону про зняття депутатської недоторканності, створення ТСК, судову реформу, податків на пенсію, сільського господарства та фермерства, роботі парламенту. Надходили питання і від людей, які хотіли дізнатися на якому автомобілі їздить Березюк, яка зарплата у депутата, і чому вона вища, ніж у простого українця, чи знає він, скільки коштує проїзд в львівському та київському автобусі, в якому місті, на його думку , потрібно проводить Євробачення, що він думає про стан культури і мистецтва в Україні.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...