Слухати
Слухати

Бачо Корчілава в "Хронології" з Головановим і Крюковою (28.07)

28.07.2017

У студії NewsOne поговорили про нові санкції проти РФ, інформацію про затримання заступника голови МВС Трояна, звіт місії ОБСЄ, а також ситуацію на сході України.

Нагадаємо, що 28 липня Сенат США затвердив нові санкції проти Росії, Ірану і КНДР. Це рішення підтримали 98 членів Сенату, а двоє виступили проти. Щоб законопроект набув чинності потрібен лише підпис президента Дональда Трампа. Документ посилює санкції проти РФ через її втручання в президентські вибори, а також через агресію на Донбасі і в Сирії.

Гість студії Бачо Корчілава вважає, що новий законопроект про санкції проти РФ відкриває нові можливості для України.

"Для нас цей законопроект важливий, тому що в ньому є окрема розмова про можливе транспортування енергоресурсів в протидію "Північному потоку". Він відкриває можливість альтернативного використання газотранспортної системи України", - сказав Корчілава.

Також політолог вважає, що Росія не може у відповідь обмежити якісь економічні зв'язки зі США, тому що це буде "пострілом самому собі в голову".

Крім цього, в студії обговорили кількість російських дипломатів в США.

Коментуючи скандал навколо фейкової новини про затримання Вадима Трояна, Корчілава заявив, що останнім часом йде дуже багато "зливів", і вони часто подаються журналістам навмисне неправильно.

При цьому, політолог додав, що правоохоронці не мають права розголошувати прізвища затриманих.

Гість програми "Хронологія" з Василем Головановим і Світланою Крюкової - політолог Бачо Корчілава.


Loading...