Слухати
Слухати

Анна Герман у "Великому інтерв'ю" з Діаною Панченко (27.07)

27.07.2017

В ході бесіди обговорили ряд важливих тем, в тому числі і позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, рейтинги політиків, політичну ситуацію часів Майдану, звинувачення Трампа в саботажі Україною виборів в США, відносини між США, РФ і Україною, переговори глав країн в "нормандському форматі".

Коментуючи позбавлення Михайла Саакашвілі українського громадянства, Анна Герман заявила, що підтримує дане рішення Петра Порошенка.

"Я думаю, що президент Порошенко тут зробив все правильно. Я думаю, що президент Порошенко і зовсім не мав погоджуватися на тих варягів, які три роки тому приїхали в Україну робити тут свої порядки. В Україні проживає дуже багато розумних людей, які самі повинні робити свою землю, свою державу", - сказала Герман, додавши, що те, як легко дають і як легко забирають громадянство України, його девальвує.

Також, на думку Герман, гуманітарна політика в Україні дуже провінційна.

Крім цього, кажучи про президентські вибори, екс-нардеп зізналася, що їй подобається Юрій Бойко, але йому потрібно більше "рішучості, відкритості та відваги".

При цьому, Анна Герман допустила, що стати главою держави може і лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

"Мені виглядає цікавою фігура Вакарчука. Якщо Вакарчук виходить у другий тур з президентом Порошенко - Вакарчук перемагає. Якщо Вакарчук виходить у другий тур з Юлією Тимошенко - Вакарчук перемагає", - сказала колишня народний депутат.

Гість "Великого інтерв'ю" з Діаною Панченко - Анна Герман, нардеп попередніх скликань.


Loading...