Слухати
Слухати

Андрій Золотарьов у "Хронології" з Головановим і Крюковою (24.07)

24.07.2017

У студії NewsOne обговорили ряд важливих подій, серед яких заява БПП про плани підтримувати всі подання щодо зняття депутатської недоторканності, ослаблення санкцій США проти Росії, пенсії в Україні, проблему депутатів-кнопкодавів, результати телефонних переговорів в "нормандському форматі".

Гість студії Андрій Золотарьов допустив, що депутати почали піднімати тему про зняття депутатської недоторканності, щоб заробити додаткові бали на виборах.

"Тема депутатської недоторканності - це обманка, адже в Європі існує депутатський індемнітет. Тобто діяльність депутата, яка пов'язана з політикою, захищена імунітетом", - заявив Золотарьов.

Також політтехнолог висловив думку, що в підсумку про справу Розенблата і Полякова забудуть, як про справу Насірова.

"Поки ми маємо нинішній владний картель, ніхто не буде здавати своїх з потрохами. Процес затягнеться в часі, далі прийдуть інші, не менш гучні справи, видовища, і про них забудуть. Точно так, як про Насірова", - сказав Золотарьов.

Крім цього, політтехнолог вважає, що поки в Україні немає нормального суду, питання депутатської недоторканності "абсолютно порожнє і безплідне".

"Якщо Петро Олексійович дійсно хотів би жити по-новому, він мав би почати з найголовнішої реформи - судової", - сказав Золотарьов.

Крім цього, гість студії думає, що Росія поки буде зберігати свою позицію.

"Росія зацікавлена в збереженні сьогоднішнього статусу-кво, як мінімум до президентських виборів, які пройдуть навесні 2018 року і до проведення Чемпіонату світу з футболу, - сказав Золотарьов.

Гість програми "Хронології" з Василем Головановим і Світланою Крюковою: Андрій Золотарьов, політолог.


Loading...