Слухати
Слухати

Андрій Мішин у програмі "Початок" з Василем Головановим (28.07)

28.07.2017

Під час ефіру обговорили ряд важливих тем, серед яких спростування Трояном інформації про його затримання, затвердження Сенатом США законопроекту про санкції проти Росії, перенесення розгляду апеляції Добкіна, конкурс в новий Верховний Суд, завершення НАБУ справи Насірова.

Заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян спростував інформацію про те, що його спіймали на хабарі. На своїй сторінці у Facebook він повідомив, що його ніхто не затримував і взагалі зараз він у відпустці. Раніше одне з українських інформагентств повідомило, що заступника голови МВС спіймали на хабарі в два мільйони. При цьому, на сайті ГПУ з'явилася інформація про затримання керівника і помічника посадової особи МВС, які вимагали 1,5 мільйона хабара.

Під час ефіру політолог Андрій Мішин висловив думку, що історія з Трояном це "вкидання з внутрішньополітичними іграми", оскільки, по-перше, під час затримання людини на хабарі, є фото і відео підтвердження. По-друге, у посадової особи такого рангу є кілька охоронців. По-третє, не кожна посадова особа може просто так наблизитися до Трояна.

Також Андрій Мішин заявив, що поки рано говорити, кому саме була потрібна фейкова новина про Вадима Трояна.

Крім цього, обговорюючи питання, чому Арсен Аваков не прокоментував скандал, політолог підкреслив, що "відверті фейки не коментують".

Гість програми "Початок" з Василем Головановим - Андрій Мішин, політолог.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...