Слухати
Слухати

Андрій Дацюк у "Хронології" з Головановим і Крюковою (27.07)

27.07.2017

Під час ефіру обговорили ряд важливих новин дня, серед яких позбавлення Михайла Саакашвілі громадянства України, проведення Хресної ходи з чудотворними іконами, відмова Грузії видавати Леоніда Черновецького, апеляція Полякова через браслет, вибух в Голосіївському районі столиці.

Під час бесіди політолог Андрій Дацюк заявив, що у народного депутата Максима Полякова є шанс вийти сухим з ​​води, в "янтарний справі".

"Я думаю, що захист Полякова буде працювати по процесуальним нормам. Якщо йде порушення процесуальних норм, то, як у Мосійчука - це основа щоб розвалити справу в суді. У Полякова, як і у інших фігурантів, є всі шанси вийти сухим з ​​води" , - сказав він.

При цьому, політолог підкреслив, що Верховна Рада не давала згоду на арешт або затримання Полякова.

Коментуючи позбавлення громадянства Михайла Саакашвілі, політолог висловив упевненість, що це точно не випадково.

Також Дацюк наголосив, що у Саакашвілі була висока медіа-активність і заявив, що президентські перегони в Україні вже почалися.

Крім цього, Андрій Дацюк нагадав, що недавно з території України екстрадували брата колишнього губернатора Одеської області.

Дацюк також вважає, що скандал навколо свого громадянства Саакашвілі спробує використовувати по максимуму.

"Саакашвілі буде використовувати цю ситуацію по максимуму, і буде намагатися отримати з цього іміджеві преференції", - сказав він.

Гість програми "Хронологія" з Василем Головановим і Світланою Крюкової - Андрій Дацюк, політолог.


Loading...