Ведучі
Світлана Шевченко

Світлана Шевченко

Народилась і виросла в містечку Бахмач на Чернігівщині. І мріяла, що "виросту — і стану артисткою". Якщо не артисткою — то ведучою. Точні науки не сприймала, жила від уроку до уроку в музичній школі. Вступ до Чернігівського училища і майбутнє професійної піаністки не підтримали батьки. І я вдячна їм за це. Усе, що в мене є, у першу чергу завдяки батькам. Вони дали мені дуже потужний старт.

Далі майстерність ведучого, актора, сценмова й журналістика в університеті культури... Перший сюжет на "Ері", перший запис у студії, власна рубрика про здоров"я, а потім і програма, перший для мене випуск "Доброго ранку, Україно!". А ось що таке прямий ефір відчула вже на парламентському каналі "Рада". Дебютний випуск новин — у студії "БТБ".

 Улюблений ведучий

Опра Уінфрі. Дівчинка з глибинки — тепер одна із найвпливовіших жінок світу. "Справа не в тому, де ви народились, а в тому, що ви робите з тим, що маєте. Ваше минуле не повинно вас обмежувати", - казала вона. Саме ця особистість надихає мене у професії.

 Прямий ефір

Найкраще на прямий ефір налаштовує ретельна підготовка, дружній колектив і гарний настрій.

 Книги

"Собаче серце" Булгакова, "Старий із величезними крилами" Маркеса, "Політ над гніздом зозулі" Кізі. Вони зачепили. Хоча кожна прочитана книга дає відповіді на запитання, які турбують, і водночас лишає іще більше нових запитань. "Коротка історія часу" Стівена Хокінга — ось чого не вистачало в школі для любові до фізики і хімії.

 Хобі

Музика. Без неї я життя не уявляю. Обожнюю Арету Франклін, Еллу Фітцджералд, Queen і Сергія Рахманінова. На щастя, в інтернеті є ноти всіх найвідоміших композицій, і як тільки є вільна хвилинка — просто вмикаю синтезатор і граю. Для себе. Не думаючи про "правильність інтонування". І не буває такого дня, коли б я не співала. Це навіть хобі назвати важко. Це частина мене.

Цитата

"Ніколи не бійтесь майбутнього. Вдивляйтеся в нього, не обманюйтесь на його рахунок, але не бійтесь. Якщо у Вас є мета — Ви завжди прийдете туди, куди хочете", - Вінстон Черчілль.

 

    Дивитись також: