Ведучі
Ліна Нерус

Ліна Нерус

Коротка біографія

Народилася в м. Переяслав-Хмельницький. У сім'ї військовослужбовця. Має дві вищі освіти: з філології та управління економікою природокористування. Роботу в галузі медіа почала на одній з провідних радіостанцій України (Радіо Мелодія) З 2003 працює телеведучою на загально-українських телеканалах "НТН" (програма "Вершки") та з 2006 незмінна ведуча ранкової програми на телеканалі "Інтер". З березня 2015-го приєдналася до команди  NewsOne.

 Хобі

Свого часу закінчила музичну школу та муз.училище, відділення хорове диригування.

Музика - основний супровід по життю. Це і стиль, і в певному сенсі його зміст.

Невід'ємна частина активного життя - спортивні тренування та латина. Це ще один яскравий спосіб виразити власні емоції та отримати насолоду. Стосовно літератури, театру та кіно - це корисна звичка, від якої шкідливо відмовлятися.

 

Улюблений ведучий

Улюблених ведучих немає, є деякі люди в моєму оточенні, за якими спостерігаю. Вони, частіше, більш яскраві, мудрі та талановиті, хоча і не мають відношення до телебачення.

 Прямий ефір

Прямий ефір в першу чергу це відповідальність. Та все ж, найголовніше в ньому драматургія очікування, імпровізація та сталеві нерви.

Найкращі новини 

Хороші новини ті, яких  ти очікуєш.

 Улюблений письменник

Цвейг, Моем, Уайльд, Ремарк, Булгаков, Ахматова, Набоков, Довлатов, Вишневский.

 

Цитата

Чужі цитати не запам'ятовую. Чим доросліше стає людина - тим більше вона користується власним досвідом, правилами та думками. 

 

 

    Дивитись також: