Прямой эфир

26wood - діамант у світі українського handmade-ринку

Фото: 26wood - портрет, випалений на дереві

Не варто обмежувати душу, якій потрібна радість, бо подарувати собі та іншим щастя можна просто. Замовити портрет, випалений на дереві, дерев’яні пазли або годинник на сайті https://26wood.com, як і інші приємні товари та послуги — значить зробити себе та інших щасливішими. Завдяки індивідуальному підходу та правильному вибору матеріалів кожен клієнт буде задоволеним.

Випалювання портретів — мистецтво, доступне кожному

Випалювання портретів за орієнтацією на прислані фотографії відбувається за один або кілька днів — при цьому рамка та подарункова упаковка завжди надаються в подарунок. Завдяки налагодженій логістиці, комунікаціям та креативному підходу всі оригінальні замовлення будуть виконані вчасно. У роботі майстра 26wood використовують березову фанеру найвищого класу, а дерево шліфується задля досягнення оптимального результату. Робота поетапно здійснюється так:

  1. Спершу клієнту потрібно відправити фото через месенджер або зробивши це на сайті;
  2. Далі обробляється фотографія, після чого надсилається макет картини для узгодження;
  3. Виконання замовлення, що здійснюється протягом 1-2 днів;
  4. Упаковка та відправлення продукції.

Пам’ятайте про те, що підбирати варто фотографії саме максимальної якості. Якщо з якихось причин це неможливо, слід покращити якість зображення за допомогою спеціальних програм або надіслати фотографію нам, щоб її якість була достатньо високою. Відправляти можна і кілька фотографій — це потрібно для того, щоб вибрати з них найбільше зображення. Завдяки покриттю випаленого зображення акриловим лаком та застосуванню необхідних рішень, зображення не вицвітає, а надання десятирічної гарантії – забезпечується. Доставка замовлених портретів завжди відбувається злагоджено та без пошкоджень.

Інші товари, послуги та переваги компанії 26wood

Випалювання портретів та дерев’яні пазли, мандали, оригінальні годинники та багато іншого відрізняються автентичністю виконання. Індивідуальний ретельний підхід компанії 26wood — це саме те, що гарантується у кожному окремому випадку. Ознайомитись можна з новинами, акційними пропозиціями та навіть призами, які можуть бути доступні.

Посилки відправляються відразу після виконання замовлення. Можлива доставка виготовленої продукції безпосередньо до дверей. Сплатити замовлення можна одним із зазначених на сайті способів. Перед початком співпраці з інтернет-магазином можна ознайомитися з розміщеними на сайті правилами.