Слухати
Слухати

Євгеній Мураєв у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською (16.05)

17.05.2017

В ході відвертої розмови обговорили гучну новину про заборону в Україні безлічі російських інтернет-ресурсів, серед яких і соцмережі "ВКонтакті" і "Однокласники".

На думку Мураєва, інтернет-провайдери мають право не виконувати рішення РНБО про заборону російських соціальних мереж в Україні.

"Заборонити доступ до сайтів може тільки суд, а не Рада національної безпеки України, тому провайдери можуть його (указ, - ред.) не виконувати. А якщо виконають - це колосальні втрати для тих людей, які мали робочі місця в українських офісах цих компаній і платили податки до українського бюджету", - підкреслив нардеп.

Крім цього, йшлося і про нову пенсійну реформу.

Мураєв заявив, що в проекті пенсійної реформи місія МВФ хоче скоротити витрати на виплату пенсій, або ж зменшити саму кількість пенсіонерів.

"Місія Міжнародного валютного фонду вимагає від України скорочення витрат від Валового внутрішнього продукту на 3%. Це означає, що обсяг пенсій, які буде виплачувати Пенсійний фонд, повинен скоротитися приблизно на 20 млрд гривень. З цього випливає - або пенсії стануть меншими, або кількість пенсіонерів стане менше. Я дуже б не хотів, щоб вони умовами соціальних стандартів для людей просто фізично скорочували кількість пенсіонерів", - підкреслив політик.

Гість "Великого інтерв'ю" зі Світланою Орловською - народний депутат України, голова політради партії "За життя" Євгеній Мураєв.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...