Прямой эфир

Яра пшениця від компанії-інтегратора «AGRAIN»

Яра пшениця

Найважливішу роль серед зернових культур відіграє яра пшениця. Цей злак стоїть на першому місці за площею вирощування і на другому – по збору врожаю. Така популярність обумовлена тим, що рослина має високі технологічні властивості, містить підвищену кількість білка та бере участь у багатьох галузях. Але щоб виростити по-справжньому здорові плоди, важливо використовувати першокласне насіння ярої пшениці бренду «RYASNO». Він нараховує два продуктивних сорти цієї культури з сильним генетичним потенціалом, які здатні порадувати високими показниками врожайності.

Дотримуючись усіх необхідних рекомендацій щодо культивування, аграрії отримають десятки тон зерна з гектара та будуть впевнені у їх відмінних властивостях. Сорти чеського оригінатора «КУІНТУС» і «ТОКАТА» характеризуються такими особливостями:

1. Гарна пристосованість до різних умов.
2. Чудові показники якості збіжжя.
3. Стійкість до хвороб та вилягання.
4. Посухо- і морозостійкість.
5. Незначні втрати під час збирання.

І це не дивно, адже фахівці заводу ретельно стежать за станом посівного матеріалу, його умовами зберігання та відповідають за транспортування. Саме тому чимало покупців залишилися задоволеними своїм вибором, розпочавши співпрацю з відповідальним постачальником. Продаж товарів здійснюється на вигідних умовах. Зробити замовлення в необхідній кількості можна у будь-який час. Кваліфіковані консультанти будуть раді допомогти вам обрати сорт, який підійде до місцевого клімату.

Особливості виробництва насіння

Продукція торгової марки «RYASNO» - це найдобірніше насіння. Команда спеціалістів докладає багато зусиль у тому, щоб матеріал для посіву відповідав всім необхідним вимогам та нормам. Користуючись першокласним обладнанням та сучасною технологією MULTI CARE, їм вдається досягти поставленої мети та займатися реалізацією добірного насіння. Воно не тільки пройшло кілька етапів обробки, калібрування та сортування, а й повністю захищене від травмування. Жодні хвороби, шкідники, бур'яни або інші несприятливі фактори не нашкодять посівам. Саме тому, віддав перевагу цим продуктам, ви можете не сумніватися, що збіжжя буде рекордним.

Щоб аграрії мали можливість насолодитися великою врожайністю, компанія також продає мікродобрива нового покоління та ефективні засоби захисту культур. Сучасні формуляції добрив та надійний захист від шкідників, захворювань та бурʼянів допоможуть в регуляції росту рослин під час стресу і забезпечать суттєве збільшення якісного зерна. Більше інформації щодо продуктів компанії можна дізнатися на сайті. Замовив вироби оптом за оптимальною ціною, клієнти приють правильне рішення, яке допоможе їм вивести своє господарство на новий рівень, отримав максимум з полів.  Договір про постачання сировини та її вартість обговорюється індивідуально.