Прямой эфир

Як зробити так, щоб клієнти поверталися на ваш сайт

Для успішного просування бізнесу в мережі важливо не лише залучити аудиторію, а й змусити клієнтів повертатися на ресурс. Щоб покупці довіряли платформі, важлива якісна підтримка сайту, продумана рекламна кампанія, вигідні пропозиції, яких клієнти не зустрінуть в інших магазинах. Веб студія «Червоний Хамелеон» допоможе створити функціональний сайт для торгівлі, який відповідатиме потребам конкретного бізнесу.

підтримка сайту

Які «фішки» допоможуть покращити відвідуваність сайту

В мережі розміщені сотні тисяч різноманітних сервісів, які надають схожі послуги. Коли людина шукає товар чи обслуговування, вона відвідує чимало ресурсів. А от чи повернеться клієнт на сайт, в значній мірі залежить від самого підходу до роботи платформи. Дізнатися більше, які зміни відбулись з вебсайтами за останні роки, можна у статті. Ці прості рішення допоможуть запам’ятатися відвідувачу та повернутися на ресурс.

  • Ставка на сервіс. Покупцю потрібно запропонувати зручні канали комунікації, доступ до інформації, яка його цікавить, безкоштовні консультації, швидку доставку замовлень тощо.
  • Ненав’язливе нагадування. Мова не йде про спам, який навпаки може скласти негативне враження про компанію. Розсилка інформативних листів, запрошень, промокодів, дані про нові надходження спонукатимуть клієнтів повернутися на сайт.
  • Програма лояльності та персональні пропозиції. Кожна людина любить отримувати подарунки. Якщо компанія запровадить систему мотивації для нових та постійних покупців, зможе збільшити відвідуваність сайту.

Важлива і зручність самого ресурсу. Він повинен бути адаптованим для мобільних пристроїв, працювати без збоїв.

Які вимоги до веб ресурсу допоможуть покращити його якість

Сьогодні існує чимало безкоштовних ресурсів, завдяки яким вдасться створити сайт самостійно. Проте звернення до професійних студій допоможе отримати унікальний продукт, який вигідно відрізнятиметься на фоні конкурентів. Більше про те, як не помилитися у виборі компанії для розробки сайту, у дослідженні. Співпраця з агентствами допоможе правильно обслуговувати та просувати ресурс.

Використовуючи ключові слова, оптимізовані мета-теги, швидкість завантаження сторінок, вдасться підвищити видимість веб платформи в процесі пошуку. Якщо сайт пропонує послуги чи будь-які товари, користувач хоче дізнатися про них максимум інформації. Тому важливо наповнювати сторінки якісним унікальним контентом. Не менш вагомим стає правильна стратегія просування ресурсу в мережі. Робота над SEO може допомогти залучити більше органічного трафіку з пошукових систем.