Прямой эфир

Як отримати кредит для розвитку бізнесу

Мати власну справу й розвивати її в Україні нелегко, особливо під час воєнного стану. Потрібно витримати конкуренцію, зацікавити й залучити клієнтів, завжди виплачувати зарплатню співробітникам, організувати роботу під час повітряних тривог. Кредити для підприємців від Банку Львів допоможуть розв'язувати усі проблеми.

Кредити для підприємців

Щоб розвивати бізнес і лишатися на плаву, час від часу потрібно інвестувати, купувати нове обладнання, розширювати діяльність тощо. Для цього знадобляться кошти, які зручно отримати у вигляді позики. Не варто витрачати власні заощадження, адже вони ще можуть знадобитися, у тому числі й для особистих потреб.

Особливості кредитування бізнесу в Банку Львів

Через війну та нестабільну економічну ситуацію у підприємців часто виникає питання, чи варто взагалі зараз брати позики. Проте у складних умовах варто зберегти бізнес, щоб і надалі сплачувати податки й надавати робочі місця. Зараз компанії не зупиняються, а підлаштовуються під сучасні реалії, зокрема, створюють укриття для працівників, переходять на онлайн, закуповують генератори, «старлінки» тощо.

Розкрутити бізнес можливо і без вкладання у нього власних коштів. Для цього варто скористатися кредитом від Банку Львів, який надається за індивідуальними умовами для кожного клієнта. Отримати позику варто, коли підприємство активно працює і хоче й надалі залишатися на плаву. Інвестиції можуть знадобитися, щоб придбати більш сучасне обладнання або освоїти нові, перспективні напрямки.

Ще одна причина – нестача обігових коштів. У такому випадку кредит беруть, щоб поповнити баланс, а потім, після отримання грошей, закривають заборгованість. Позика надається без застави, для кожного бізнесу розробляють індивідуальні умови в залежності від характеру, напрямку діяльності та інших особливостей. Якщо не витрачати власні заощадження, а отримати фінансування за допомогою банку, вийде зберегти «подушку» на складні випадки.

Як надається позика: що потрібно зробити

Процедура оформлення максимально проста й не займає багато часу. Для кредитування необхідно зробити декілька кроків:

  • заздалегідь розрахувати суму мінімального щомісячного платежу, вона залежить від терміну та загального розміру позики;
  • подати заявку онлайн на сайті. Для цього достатньо заповнити усі дані;
  • дочекатися дзвінка від менеджера Банку Львів. Працівник допоможе вибрати найкращі умови, враховуючи потреби, вид діяльності та інші особливості конкретного підприємства;
  • надіслати документи онлайн. Знадобляться паспорт, ІПН, розширена виписка за рахунком за останній рік і декларація про доходи;
  • отримати кошти. Їх можуть видати готівкою або перерахувати на рахунок ФОП/підприємства.

Для останнього можна звернутися до будь-якого відділення Банку Львів, адреси вказано на сайті. Під час розгляду заявок перевагу віддають мешканцям Львівської області й західних регіонів України. Погасити кредит можна достроково без пені та штрафів.

"Джерело: Сайт www.banklviv.com"