Прямой эфир

Віртуальні кишенькові: дитяча банківська картка від Ощаду вже працює 

Виховання, турбота та контроль — три основні завдання батьків підлітків. І кожне з них потрібно виконувати так, щоб дитина не обурилася та не відчула себе обмеженою у правах і свободах. Допомогти у цій нелегкій справі може дитяча банківська картка. Це оригінальний банківський продукт, створений спеціально для юних користувачів, за допомогою якого можна суттєво полегшити повсякденне життя та спілкування із дитиною.

Переваги дитячої картки

Ощадбанк разом із Mastercard розробили інноваційну пропозицію для хлопчиків, дівчаток та їх батьків. Картка ЛАЙК’Ю для дітей виконує одразу три функції:

  • Виховує у дитини дбайливе та відповідальне ставлення до грошей.
  • Дозволяє батькам зручно та своєчасно поповнювати кишенькові кошти дитини.
  • Полегшує контроль за дитячими витратами.

Оформити картку можна для дитини з 6 років і забути про незручну готівку, яка губиться та витрачається за хвилини. Маючи власний рахунок, як у дорослих, малюк з цікавістю поставиться до накопичення та ощадливого витрачання. Замість одноденних іграшок та шкідливих смаколиків, він почне замислюватися про цікаві великі покупки. Це перший крок до розвитку стратегічного мислення та фінансового планування.

Завдяки дитячій банківській картці, батьки завжди мають змогу допомогти дитині коштами у потрібний момент. Якщо дитина опинилася без грошей під час далекої шкільної екскурсії, у літньому таборі або на канікулах у бабусі, поповнити її рахунок можна миттєво у мобільному застосунку Ощаду.  

Відкрити та поповнювати картку можна безкоштовно, а вартість її обслуговування буде практично не помітною. Перекази між картками Ощаду можна здійснювати без комісії, незалежно від суми. Для транзакцій з картками інших банків передбачена комісія в 1% від суми переказу понад 2000 грн.  

дитяча банківська картка

Чи сподобається картка дитині

Змушувати підлітка переходити з готівкових кишенькових на віртуальні не доведеться — дитина із задоволенням пристане до такої пропозиції. Банківська картка як у дорослого із власним рахунком, яким можна розпоряджатися самостійно — це символ визнання його інтересів батьками. Однолітки обов’язково «зацінять», коли він розраховуватиметься у магазині пластиковою карткою або взагалі гаджетом. А ще картка має молодіжний яскравий дизайн та світиться у темряві.

Навчити користуватися безготівковим платіжним інструментом легко навіть маленьку дитину. Вона вже неодноразово бачила, як це роблять дорослі, тож швидко запам’ятає основні принципи і використовуватиме картку без жодних проблем. Молоде покоління легко адаптується до діджитал-технологій, тому без зайвих пересторог слід відпустити його крокувати пліч-о-пліч із часом.