Прямой эфир

Виробник корму для тварин Клуб 4 Лапи

Клуб 4 Лапи

Кожен власник тварини бажає подбати про свого вихованця найкращим чином. Хоче створити для чотирилапого друга хороші умови, турботливу атмосферу, а найголовніше - забезпечити здоров'я та довге життя. Одним з основних факторів, які впливають на якість життя та здоров'я чотирилапих друзів – це їхнє харчування.

Давайте розглянемо, що може запропонувати ринок готових кормів для тварин. На даний момент всі корми для улюбленців поділяються на класи:

  • холістик;
  • супер-преміум;
  • преміум;
  • економ.

Холістики – це найдорожчий сегмент. Це високоякісні раціони, які виробляються виключно з натуральних інгредієнтів і з великою кількістю м'яса у складі, до 80%.

Раціони преміального класу трохи поступаються холістикам у кількості м'ясних інгредієнтів у складі.

Преміум клас - це харчування для тварин, яке поєднує доступність та високу якість раціонів. Технології виробництва кормів такого класу розробляються спеціально під потреби конкретної категорії вихованців. Залежно від віку, породи та фізіологічних особливостей, тварини потребують різного харчування. І тому виробники створюють різні лінійки задоволення індивідуальних потреб.

Бренд Клуб 4 Лапи – це один із найпопулярніших виробників раціонів для тварин в Україні. Дана компанія знаходиться у Львові, а виробництво налагоджене у Литві, Україні та на замовлення в Німеччині, а також в інших європейських країнах. Раціони компанії Клуб 4 Лапи зручно купувати в офіційному інтернет-магазині компанії.

Плюси покупок в оригінальному інтернет-магазині компанії Клуб 4 Лапи

Український виробник Клуб 4 Лапи давно розробила якісний та зручний для користувача інтернет-магазин Club 4 Paws, який функціонує 24/7 та дозволяє швидко та безпечно придбати будь-який товар бренду. Важливо, що покупець може ознайомитися з актуальною інформацією про кожен корм для собак і котів і одночасно замовити його.

Що ви отримаєте при покупці в офіційному інтернет-магазині Клуб 4 Лапи:

  1. Безпека покупки. Представники платформи гарантують якість товару та його доставку.
  2. 100% оригінальність та свіжість продукту.
  3. Зручність та оперативність обслуговування.
  4. Швидку та точну доставку.

Переваги корму Клуб 4 Лапи

Тепер поговоримо про якість товару, який пропонує магазин.Раціон для тварин Клуб 4 Лапи має такі позитивні риси:

  • Комбінація доступності та якості.
  • Наявність лінійок для різних фізіологічних потреб тварин та з урахуванням вікових змін.
  • Існують сухі, вологі раціони на будь-який смак, а також заохочення та ласощі.
  • Джерелом білка служить м'ясо різного походження (птах, риба, велика худоба).
  • Балансування кількість білків, жирів та вуглеводів, що дозволяє тваринам отримати ідеально розраховану пропорцію поживних речовин.
  • Більшість кормів має якісну вітамінну добавку, а також мінеральний комплекс, що дозволяє забезпечити організм тварини потрібними макроелементами та мікроелементами.
  • Містить лише перевірені та ретельно відібрані інгредієнти, які не викликають алергічних реакцій.
  • Інгредієнти обрані так, щоб корм добре засвоювався.
  • До складу входять речовини (таурин та L-каротин), які зміцнюють імунну і нервову систему тварини.
  • Насичені Омега-3 та Омега-6 жирними кислотами, що дозволяє підтримати здоров'я всіх систем організму, а головне серцевого м'яза та судин мозку вихованця.

Таким чином, можна зробити висновок, що як сухий раціон від бренду Клуб 4 Лапи, так і вологий є відмінним вибором для харчування улюбленців усіх, порід, віку та потреб.