Європарламент проголосував за асоціацію України з Євросоюзом «Укрзалізниця» відкоригувала графік руху пасажирських поїздів у зв'язку з переходом України на зимовий час На посаду першого заступника генпрокурора призначили Віталія Білоуса, а заступником став Роман Андреєв Уряд України виділив місцевим бюджетам додаткові дотації на суму 2,07 млрд. гривень на оплату праці Угоду про асоціацію з Євросоюзом можуть  підписати і без лікування Тимошенко за кордоном, - спікер Рибак НБУ з початку року перерахував до бюджету 24 млрд. грн – Мінфін Суд постановив, що уряд не має права керувати державним НАК «Нафтогаз України» - юрист

П’яні міліціянти врізались в автобус

 
19 жовтня 2013

Випив – за кермо не сідай. На Полтавщині двоє працівників міліції знехтували цим правилом і врізались в маршрутний автобус. Про це заявили у прес-службі УМВС України в Полтавській області.

 

Обох фігурантів, старших лейтенантів 33-х та 24-х років, звільнять з органів внутрішніх справ.

 

Інцидент стався 18 жовтня на автошляху «Кобеляки – Білики». Міліціонери напідпитку на автівці «Деу Сенс» протаранили рейсовий автобус, що стояв на узбіччі, та з’їхали в кювет.

 

На щастя, пасажири автобуса не постраждали. Незначні ушкодження отримав лише один із міліціянтів.

 

Слідча група на місці ДТП постановила: старші лейтенанти перебували в нетверезому стані.

 

А ось у Сумах алкоголь спричинив ще одну аварію. П’яний росіянин наїхав на автівку ДАІвців.

 

Службовий «Ланос» розвозив працівників по постах, коли в нього врізався чоловік на «Жигулі». Пасажир з цієї машини одразу накивав п’ятами. А горе-водія затримали на місці. Він виявився громадянином Росії. Тест на алкоголь проходити відмовився.

 

У результаті ДТП, двоє міліціонерів зазнали травм, медики вже надали їм медичну допомогу.

 

Автор: Віктор Медвідь

Редактор: Роман Кібальник


Сортувати за:
датами    
популярності    
captcha
Символів залишилось: 1000