До 2017-го року в Україні планують знешкодити 350 тисяч тонн боєприпасів Прокуратура Києва зупинила скандальну забудову на Печерську на вулиці Кіквідзе, 23 Нардепи прийняли у першому читанні проект закону, який суттєво обмежує повноваження прокуратури Кабмін скасував обов'язкову сертифікацію послуг готелів та інших «об'єктів тимчасового проживання» У Запоріжжі обвалилося склепіння ділянки напірного каналізаційного колектора Росспоживнагляд дав дозвіл на постачання продукції одному із молокозаводів України

Інкубатор?

 
31 серпня 2012

Дарничанам не подобається збіговисько кандидатів-мажоритарнків у їхньому районі

 

Євгеній Агарков, журналіст:

«212-й округ, дарницький район місце відносно нове. Тому дитячих майданчиків, нових лавочок чи хороших доріг перед виборами кандидати тут не будують, але у цьому районі ледь не на найбільша кількість біллбордів з рекламою мажоритарників».

 

«Ну носять, выставляют палатки, забрасывают ящики, организовывают встречи во дворах, школах».

 

«Палаточки выставляют, агитации роздают, шарики роздают для детей, потому привлекают через детей родителей».

 

На в’їзді до дарницького району одразу майорять плакати кандидата мажоритарника від «Удару» – Кирила Куликова, діючого нардепа від НУНС.

 

Його борди помітно переважають кількісно над іншими. Плакатів його колеги по фракції Катерини Лук’янової не видно. Вона також йде по 212-му, але чомусь самовисуванцем.

 

«Та яка Лук’янова? Вона ж продажна шкіра, вона продала Луценка і потім знову вертається, нову її викинули. – А ось цей Кирило Куликов он висить? – Оооо, то другий такий, это жеж бувший інтерпол України. Это ж запроданець, він же мітається ось так, як флюгер ходить».

 

Колись про Куликова у своєму блозі писав журналіст Сергій Лещенко. І називав кілька причин, чому Куликов не повинен бути депутатом від «Удару». Ось одна з них:

 

«Тому що Куликов походить з бізнес-угрупування специфічної репутації. Він прийшов у політику після роботи на так звану «лужніковську» групу – російського бізнес-утворення Олександра Бабакова і Михайла Воєводіна. Воєводін – це авторитетна в певних колах людина, Бабаков – колишній віце-спікер Держдуми, сьогодні – спеціальний представник Путіна з питань взаємодії зі співвітчизниками за кордоном». 

 

Але на цьому претензії до Куликова і закінчилися.

 

А нардеп в своєму блозі написав, що подаватиме апеляцію до руху «чесно», до якого він ставиться з повагою. Що сталося з тією апеляціє, ані чесночники, ані сам Куликов – не кажуть.

 

Не менш кількісними плакатами завішана Дарниця від імені Богдана Гребенюка. Борди на кожному кварталі, і листівки що два метри. У списках ЦВК написано, що йде самовсуванцем.

 

Але інший сайт говорить, що не такий вже й самовисуванець.

 

Громадські організації кажуть, що агітація Гребенюка почалася ще минулого року з подарунків пенсіонерам.

 

Кажуть, що він тісно пов’язаний з Миколою Мартиненко, нині правою рукою Яценюка.

 

Свої борди, але чомусь без партійної символіки повісив Олександр Комнацький. Йде по дарницькому округу під брендом комуністів. Принаймні так написано на сайті ЦВК.

 

Без бренду йде Тарас Чорновіл. Так само і юристка Тетяна Монтян. Її активність більше проявляється у блогах.

 

Розвішує свої реквізити для матеріальної допомоги на виборчу кампанію під гаслом «більше буйних у парламенті» і якій невідомі програмісти переховують по 22 тисячі одним платежем.

 

А у соціальних мережах пишуть, що вона начебто радіє такій слабкій конкуренції на виборчій дільниці.

 

Ще по цьому округу балотується ще один самовисуванець Ігор Баленко. Колишній член Громадського Активу Києва та очільник штабу Арсенія Яценюка. Його прізвище зараз майорить на 1-му місці у списку тих, хто дозволив знищити Гостинний двір.

 

Загалом по округу балотуються 39 кандидатів – 13 від партій та 26 само висуванців. Із цього списку місцеві знають одиниці, але і за ці найвідоміші одиниці голосувати не збираються.

 

«Не могу выбрать, не кого выбрать».

 

«Гречку брати, молоко згущене брати, все брати, гроші брати, а голосувати по серцю».

 

«Не хочу на эту тему вообще говорить».

 

«Пока не знаю, может даже не за кого».

 

«Пока не знаю, мне хотелось бы увидеть, что нибуть действительно делается для людей».

 

«Я не вижу партий, вообще сил, которые могут что-то изменить, как-то повлиять на ситуацию. То есть пока это все пешки, перестановка идет, рокировки».

 

Автори: Євгеній Агарков, Сергій Галета

Редактор: Леся Владзієвська


Сортувати за:
датами    
популярності    
  • Іван Липовик 1 вересня, 09:51
    Привіт! Я Іван Васильович Липовик перерахував Тетяні 300 USD. Тетяну Монтян знаю з часів юридичної школи котру вона проводила щотижня безкоштовно для активістів ГК "ПОРА!" (чорна ПОРА, не Касі) Знаходжусь не в Україні тому контакт тік через імейл lypovyk (@) gmail.com
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден
  • Юрий Головач 1 вересня, 04:42
    Да, и если будут вопросы, по какой причине я оплачиваю труд кандидата в депутаты, то ниже ссылка (по сути - программная статья лета 2010го года), где я обосновал, что до тех пор, пока народ не станет платить самостоятельно политикам - наше государство и дальше будет разворовываться олигархами. Кому интересно читаем тут: http://infoporn.org.ua/materials/articles/Pochemu_u_nas_vse_ploho_a_u_nih_-_vse_horosho/43004 С уважением, Юрий Головач
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден
  • невідомі програмісти 1 вересня, 03:58
    Добрый день. Я тот самый (или один из тех самых) "неизвестных программистов", которые перечислили на счет Монтян деньги. Да, я перевел 22 тысячи гривень, о чем не жалею ни капли так как верю в то, что делает Таня Монтян. Свое имя я так же не скрываю - Юрий Головач. Посему по какой причине "неизвестные" журналисты Евгений Агарков и Сергей Галета считают меня "неизвестным" - мне не совсем понятно. Если у них будет желание узнать по какой причине я и другие люди переводим деньги (и, по меркам Украины, не маленькие) - моя почта iurii.golovach сабака gmail.com - пишите и я найду время на встречу, чтобы детально рассказать о мотивах, которые мною и другими ребятами двигают. Да, и, чтобы не было недопонимания - сумма что я перевел существенно меньше моей официальной зарплаты программиста (так как, являясь неизвестным нашим журналистам, в своей сфере я работаю только на международные компании уже более 8 лет и зарабатываю вполне приличные деньги). С уважением, Юрий Головач
    Пожалітись
     
    Не згоден
     
    Згоден