Слухати
Слухати

Вадим Рабінович у "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською (15.05)

16.05.2017

В ході відвертої бесіди прокоментували повернення депутатів до роботи в парламенті після місячної перерви, скандал з Артеменком, прес-конференцію Порошенка, реформу Ради, перспективи пенсійної та земельної реформи в Україні та багато іншого.

Зокрема, Рабінович заявив, що Україною керують "абсолютні недоумки", які не вміють управляти фінансовою системою.

"Фінансовою системою країни керують абсолютні недоумки. Не ми так господарювати не можемо - нами правлять недоумки, які навіть не вміють управляти банками", - підкреслив Рабінович.

Він висловив сумнів у тому, що голова НБУ Валерія Гонтарева - нормальний банкір, який її назвали європейські посли. "Гонтарева повинна сидіти на нарах і вже давно", - додав нардеп.

Водночас політик спробував виправдати вчинок Віталія Седюка, який зняв штани на сцені Євробачення.

Скандальний український пранкери Віталій Седюк своєю зухвалою вчинком хотів показати, в якому стані Україна йде в Європу після отримання безвізового режиму, вважає Рабінович.

"У нього (Віталія Седюка - ред.) Є, як мінімум, два виправдання. По-перше, він працював на каналі "1+1". ... По-друге, він не те хотів сказати. Ви його не зрозуміли. Він хотів символічно показати, з чим ми йдемо в Європу після безвізу", - підкреслив Рабінович, додавши, що у Седюка "просто не вийшло" це зробити.

Також ішлося про якість е-декларування українських чиновників, депутатів-прогульників, судову систему України.

Гість "Великого інтерв'ю": народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...