Прямий ефір

"Епіцентр української політики" на NEWSONE: текстова трансляція політичного ток-шоу (04.05)

  • Telegram
Розміщено: 04.05.2020
. Фото: newsone.ua

Ток-шоу "Епіцентр української політики" традиційно стартувало 4 травня  о 21:00 на телеканалі NEWSONE.

Центральним гостем В'ячеслава Піховшека став співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович.

Також у студії будуть присутні:

  • Михайло Чаплига, політичний експерт;
  • Ростислав Балабан, кандидат політичних наук;
  • Дмитро Кучер, журналіст;
  • Ганна Ткаченко, журналіст
  • Тарас Козуб, журналіст;
  • Ольга Волкова, журналіст, телеведуча.

NEWSONE веде текстову трансляцію ток-шоу і готовий інформувати читачів про найбільш важливих моментах програми. 

22:41 Він заявив, що вся Герамнія, вся Італія наповнена нашими медсестрами. Щоб їх тут виховати їх було неможливо. Вони спеціально зруйнували систему охорони здоров'я України.

"Ми в центрі Європи. Ми вбили вже все що могли вбити. За шість років нічого не будують, добили економіку", - сказав Рабинович.

. Фото: Рабінович

22:32 "Якщо говорити з точки зору законності - продаж землі повинна бути скасоване беззастережно і ті хто зробив це незаконно, повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Суть в тому, що вони всі приходять на століття і тому вони вважають, що потім не будуть ні за що відповідати", - заявив нардеп.

22:14 Рабинович зазначив, що на місцевих виборах народ дасть оцінку результатам діяльності влади.

. Фото: Рабінович

22:02 За словами політика, сьогодні ніхто в країні не вірить у правосуддя.

"Ніхто в українських судах не йде в суд за правдою. Питають - скільки дали конкуренти, чи можу я перебити. Спотворення судової системи, при якій людина не може відстояти своє право, це одна з найголовніших проблем у нашій країні", - сказав Рабинович. 

21:47 "Я зустрічався з новим прем'єр-міністром. І я вам скажу те, що сказав йому. Я по очах побачив, що він не зрозумів. Є цілий набір речей, які потрібно зробити. Давайте почнемо з того, що будемо купувати продукцію у нашого населення, це потрібно зробити централізовано. Це зробити настільки легко, що я дивуюся почемы це досі не зробили. Це знижує ціну на ринку. Ми повинні перекрити вивезення зернових з країни, бо буде неврожай. Нам потрібна підтримка населення", - заявив співголова партії "Опозиційна платформа – За життя"

21:35 Рабинович підкреслив, що після "Помаранчевої революциї" весь світ повірив в Україну.

. Фото: Рабінович

21:20 "Помилка закладена в концепції побудови держави. Ми так і не вибрали до кінця що ми будуємо. Відповідь на це питання дуже важливе. Потрібен загальнодержавний референдум з основних питань, з закріпленням його в конституції. Я думаю, що люди, які йшли до влади, в тому числі і Зеленський. Я вважаю, що всі, хто голосували за Зеленського правильно зробили, тому що якщо б ми жили в системі Порошенко, вона зовсім була катастрофічна. Але ми ж не знали, що так буде. Я абсолютно впевнений, що він теж хотів як краще. Але коли ти потрапляєш в цю систему, не підготовлена ні морально, ні підкріплений інтелектом з усіх боків, ти  тоді повинен зібрати команду різнопланову з різними поглядами, з різних  партій, систем, яка тобі дасть інформацію, можливість  як не досвідченому керівникові вибрати правильний шлях", - зазначив він.

21:13 За словами політика, Супрун розпочала етап знищення медицини.

"

. Фото: Рабінович

 21:06 "Ми знаходимося в прекрасні травневі дні, які кожній людині, у якого є хоча б одна звивина, повинні нагадати, що будь-фашизм закінчується одним і тим же. Будь фашизм закінчується катастрофою для них самих і для країни, яку вони представляють. Сьогодні кожен день десятки випадків відкриття пам'ятників чергового "штурман-фюрреру", при повному потуранні влади. Я хочу вам нагадати, що коли в 45 році, війни великої радянської армії звільняли Берлін і увійшли в Німеччину, там не було фашистів. Там були одні потерпілі від режиму люди", - заявив Рабинович.

Источник: newsone.ua

Підписуйся на NEWSONE в Facebook. Дізнавайся першим найважливіші новини.

Загрузка...