Слухати
Слухати

Учасник Євро-2016 українець Олександр Зінченко переходить в англійський «Манчестер Сіті» за 3.5 млн

04.07.2016

Гравець збірної України стане підопічним прославленого тренера Жозепа Гвардіоли.

 

19-річний атакуючий півзахисник російського клубу «Уфа» Олександр Зінченко підписав контракт терміном на 5 років з англійським клубом «Манчестер Сіті». Про це, з посиланням на власні джерела, повідомляє ТАСС. Імовірно, сума трансферу складе 3,5 млн євро.
Олександр Зінченко є вихованцем академії донецького «Шахтаря». У збірній України дебютував лише восени минулого року, але в підсумку потрапив до числа 23 обраних в заявку команди тренера Михайла Фоменка на Євро-2016. У Франції взяв участь у всіх трьох матчах збірної України. Проти збірних Німеччини і Північної Ірландії виходив на заміну, а матч з командою Польщі почав в стартовому складі, але був замінений.
Олександр Зінченко вважається одним з найталановитіших атакувальних півзахисників Європи, але в основному складі англійського клубу найближчим часом заграє навряд чи. Передбачається, що знаменитий тренер «МанСіті» Жозеп Гвардіола (екс-«Баварія», екс-«Барселона») бере цього гравця «на виріст». У найближчий сезон Зінченко проведе в оренді, імовірно, в голландському клубі ПСВ.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.
Loading...