Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки дня (15.06)

16.06.2017

Насамперед, в ході підсумкової програми Євген Червоненко пролив світло на ситуацію з погрозами каналу.

Я пишаюся своєю роботою на телеканалі NewsOne і не вважаю, що перед кимось повинен виправдовуватися за свої дії, зазначив він. "Не думайте, що я просто так прийшов вночі з черговими на телеканал NewsOne. Перед тим, як включатися в ефір "Росії 1", я погодив все з компетентними органами. І я домігся того, чого хотів - яструби в студії аплодували, а народ захлинувся. Тому, якщо є питання - в СБУ і прокуратуру"- заявив Червоненко.

Також Червоненко зазначив, що демократія - це, насамперед, плюралізм думок. На думку народного депутата, кампанія, розгорнута проти NewsOne, є повністю замовленою, хоча в результаті рейтинги телеканалу піднялися.

Крім цього, екс-чиновник поділився очікуваннями від зустрічі Трампа з Порошенком.

Він побажав удачі президенту України Петру Порошенко на зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, а також повідомив про те, що президент України також є бізнесменом, як і глава США, якого можна назвати "птахом феніксом" за те, що він тричі долав банкрутство. "Я хочу побажати просто чесно дивитися в очі. За два роки нам обов'язково потрібно вгамувати всіх клоунів і челядь, які зараз знаходяться при владі і спробувати перемогти корупцію. Оскільки "пиляти" бюджет зі збитків - це вульгарно" - додав Червоненко.

Також обговорили реінтеграцію ОРДЛО, обшук в "Укрзалізниці", "чорний список" артистів.

Традиційно в четвер підбиваємо "Суб'єктивним підсумки дня" з українським громадським і політичним діячем, бізнесменом Євгеном Червоненком.

Подписывайся на канал NewsONE в Youtube. Смотри первым самые важные новости.

Loading...