Слухати
Слухати

Суб'єктивні підсумки дня (05.06)

06.06.2017

В ході підсумкової програми обговорили безліч важливих для українців тем.

Зокрема, ішлося про можливий візовий режим з РФ.

Відзначимо, що секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив про необхідність введення візового режиму з Російською Федерацією найближчим часом. На його думку, на сході України необхідно будувати кордон для захисту цивілізації від агресії Російської Федерації.

"У нас буде відкритий в'їзд в Європу, і на сході необхідно вибудовувати кордон, який захистить цивілізацію від агресії Російської Федерації, від проникнення гібридних провокаційних технологій РФ на Захід, і як раз Україна стала на шляху Росії - напевно, це наша історична місія", - пояснив він.

Від запровадження візового режиму з Російською Федерацією українська економіка зазнає збитків на 4 мільярди доларів, стверджує Гольдарб.

"Тут на мільярд президент Порошенко готовий віддати все - ліс вирубати, землю поставити на розпродаж, пенсіонерів умертвити своїми соціальними нормами і новим підходом до пенсій. Все готові зробити, а тут відмовляються від 4 мільярдів", - пояснив він.

За його словами, російська сторона може вдатися до таких же дзеркальних заходів, виславши три мільйони українських співгромадян, які змушені там сьогодні заробляти гроші.

"Вони що, туди від хорошого життя поїхали? Може, від того, що Яценюк з Гройсманом зробили тут класні економічні умови і люди з жиру бісяться, їдучи далеко від дому заробляти гроші? Ні, вони поїхали туди, щоб прогодувати свої сім'ї", - підкреслив Гольдарб.

Також прокоментували стрілянину в одеському "Пале-Рояль", розгляд пенсійної та земельної реформ в Раді, грошові махінації партії "Батьківщина", ціну на газ з РФ для України.

Традиційно в понеділок підбиваємо "Суб'єктивні підсумки дня" з директором громадської організації "Публічний аудит" Максимом Гольдарбом.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...