Прямой эфир

Сім важливих правил вибору весільної сукні

Весільна сукня — не просто святковий одяг, а є вираженням особистості та любові. Ваш вибір визначає стиль на один з найважливіших днів у вашому житті. Давайте розглянемо сім важливих правил, які допоможуть обрати ідеальну весільну сукню https://oksana-mukha.com/ua/wedding-dresses для підкреслення вашої краси та унікальності.

вибор весільної сукні

Слухайте лише себе

Часто майбутня наречена отримує багато підказок з боку батьків, подружок чи колег щодо вибору сукні, що тільки ускладнює і затягує процес. Наша перша та головна рекомендація – прислухайтеся тільки до себе. Важливий не тільки вигляд, але і як ви почуватиметеся у вашому образі. На вашому святі ви повинні почувати себе якнайкраще в тому, що вам подобається, незважаючи на смаки оточення.

Помилки з розміром

Як правило, наречені починають обирати що надіти задовго до запланованої урочистості. І це велика помилка. Робити покупку потрібно якомога ближче до дати.

Навіть якщо у ваші плани не входить худнути/поправлятися найближчим часом, і ви впевнені, що завжди носили та носитимете конкретний розмір одягу, підготовка до весілля може внести свої корективи. Інколи наречені нервуються при підготовці до урочистості і, як наслідок, худнуть. Тоді доводиться перед урочистістю вшиватись на один-два розміри.

Пробувати різні стилі та фасони

Кожна дівчина, ймовірно, має уявлення про своє ідеальне плаття мрії. Вирушаючи в салон, вона вже знає, наряди якого фасону вона буде приміряти. Знати, що хочеш, це дуже добре. Але ми рекомендуємо приміряти різні моделі. Часто буває так, що сукня, яка нам здавалася непоказною або невідповідною по фігурі, виявляється саме тим самим. Обов’язково експериментуйте та приміряйте якнайбільше варіантів.

Не бійтеся замовляти в онлайн-магазинах

Робити вибір в салонах — чудова практика, коли вони є у вашому місті та надають насправді великий асортимент. В іншому випадку гарним рішенням стане замовлення сукні на онлайн-маркетах. Ви можете купити відразу кілька нарядів, приміряти та залишити лише відповідний варіант, а інші повернути.

Модель під фігуру

При виборі весільного плаття потрібно керуватися не тенденціями, а індивідуальними особливостями. Можливо, вам подобаються сукні-пироги, але вони бездоганно виглядають тільки в кіно, а в реальному житті рідко кому йдуть.

Давайте розберемо, як зробити вибір в залежності від типу фігури:

  1. «Груша» – вибирайте А-силуети та прямий крій.
  2. «Яблуко» – підійде класична пишна модель (довга або вкорочена).
  3. «Пісочний годинник» – підійдуть будь-які силуети, але особливо ніжно і витончено виглядатиме прямий крій.
  4. «Перевернутий трикутник» – гарно виглядатимуть сукні-русалки або варіанти з пишною спідницею та ліфом, що облягає.

Зверніть увагу на пору року та місце проведення урочистостей

Скільки разів ви бачили наречених, які, зіщулившись від вітру та холоду, біжать на високих підборах від однієї точки для фотографій до іншої? На знімках їх видають червоні замерзлі носи та незручні пози. Щоб цього уникнути, обов’язково враховуйте пору року.

Якщо свято планується взимку, то вибирайте сукню з урахуванням верхнього одягу – пальто або шуби. Це повинні бути не символічні накидки, які не гріють, а повноцінний верхній одяг, який захистить від холоду і поєднуватиметься з основним вбранням.

У літню пору слід враховувати матеріал вбрання. Занадто щільні фактури та важкі багатошарові вбрання — це гарантія потовиділення у спеку. Наприклад, сукні з шовку можуть прилипати до тіла, а синтетичні – викликати роздратування. Враховуйте це та підбирайте легкі матеріали.

Не сподівайтеся на перешиття

Коли сукня подобається, але по фігурі не сідає ідеально, хочеться трохи вкоротити рукави, зробити акцент на талії, задрапірувати декольте і т. д. Це не найкраща ідея, оскільки результат може розчарувати. Вам хочете зробити краще, але може вийти навпаки. В цьому випадку ви вже не зможете повернути вбрання в магазин, тому доведеться купувати новий або придумувати щось з існуючим.