Прямой эфир

Шпалери - швидкий і порівняно не дорогий спосіб поновлення інтер'єру

Стіни заміського будинку, квартири або офісу стильно виглядають після оздоблення шпалерами. Полотна можуть відрізнятися типом основи, способами нанесення кольорового шару, фактурою та малюнком. Навіть не дорогі, але грамотно підібрані шпалери в кімнату здатні прикрасити інтер'єр, візуально розширити приміщення та надати йому неповторний естетично привабливий вигляд.

Не дорогі шпалери в кімнату

Які шпалери вибрати?

Покупка шпалер вимагає ретельної підготовки. Необхідно врахувати розміри приміщення, висоту стелі, вологість, ступінь освітленості, якість підготовки стінової поверхні та деякі інші деталі.

В оздоблені офісів частіше використовують респектабельні та довговічні вінілові шпалери. Для ванних кімнат і кухонь краще обрати вологостійкі покриття. Незначні нерівності стін добре маскують багатошарові флізелінові та скло шпалери рельєфної фактури з яскравим малюнком. Для погано освітлених приміщень найкраще підібрати світлі шпалери на стіни. У дитячій кімнаті та спальні бажано використовувати спокійні пастельні відтінки. В каталозі шпалер салону «Decoratorskyi» зібрано безліч варіантів рулонних покриттів, для оформлення житлових та комерційних приміщень.

Вибираючи шпалери, звертайте увагу на тип основи ширину рулонів та метраж. Це допоможе правильно розрахувати необхідну кількість рулонів, але купують полотна завжди із запасом на випадок необхідності суміщення малюнка і для усунення наслідків непередбачених ситуацій, наприклад, на лицьову сторону потрапив клей і потрібно замінити частину полотна.

Широкі шпалери

Види шпалер

Залежно від типу основи та вологостійкості барвистого шару шпалери діляться на кілька видів:

  1. Паперові – порівняно не дорогі та екологічно чисті. Вони дозволяють стінам дихати, але боятися вологи та прямих сонячних променів. Це відмінний варіант для оздоблення дитячих кімнат та спалень. При наклеюванні клейові склади наносять на стіни й полотно.
  2. Флізелінові – не боятися деформації та добре маскують незначні нерівності стін. При роботі з ними клейові суміші наносять лише на стіни.
  3. Вінілові – довговічні, добре переносять вологе прибирання, не вигоряють на сонці та погано горять. Підходять для обробки коридорів, кухонь, віталень у квартирах чи будинках та приймальних в офісах та адміністративних установах. Для приклеювання клей наносять лише на стіни.
  4. Металізовані – випускаються на флізеліновій чи паперовій основі з додаванням до барвистого шару тонкої фольги. Для якісного наклеювання вимагають ідеально рівної поверхні стін. Клей наносять лише на стіну.
  5. Текстильні - виготовляють на флізеліновій або паперовій основі, до якої приклеюють шовкову або лляну тканину або окремі волокна. Ними можна прикрасити кабінет, вітальню чи спальню, але вони вимагають дбайливого ставлення та постійного догляду. Такі шпалери легко оновити фарбуванням.

Це далеко не повний перелік доступних для замовлення шпалер.

На сайті https://decoratorskyi.com ви зможете купити шпалери за найвигіднішими в Україні цінами без посередницької надбавки. Вибирайте оздоблювальні матеріали та оформлюйте замовлення. Висока якість та своєчасна доставка товарів каталогу гарантована.