Прямой эфир

Шпалери на замовлення: Як правильно підібрати

Шпалери Abc-Decor - найпоширеніший вид оздоблювального матеріалу, який здатний на 10-15 років змінити інтер'єр. Сучасні шпалери мають доступну вартість, прості у поклейці, невибагливі у догляді та екологічно безпечні. У великому каталозі полотен є сотні варіантів із різними фактурами та відтінками, які дозволяють вибрати оптимальний варіант полотен для ремонту, щоб сформувати певний стиль в інтер'єрі.

Шпалери

Асортимент настінних шпалер

Виготовленням шпалерних виробів займаються різні бренди по всьому світу, які готові запропонувати сотні колекцій у різних стилях. Найпопулярніша та якісна продукція – з Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Бельгії, Великобританії та ін.

Основна класифікація шпалер здійснюється за типом матеріалів, що використовуються:

  • Паперові. Папір - це натуральний екологічно чистий матеріал, призначений для прикраси спальні, дитячої кімнати, вітальні. Завдяки сучасним технологіям паперові покриття стійкі до різних негативних факторів, особливо двошарові.
  • Вінілові. Целюлоза у складі просочується різними складами і пресується, тому готове полотно отримує високу щільність, стійкість до зносу і розривів.
  • Флізелінові. Їхня щільна текстура маскує дефекти стін, але при цьому не заважає їм "дихати". Флізелінові шпалери з вініловим покриттям поєднують високі експлуатаційні показники та включаючи дизайнерську різноманітність.
  • Текстильні. Вони привносять у приміщення атмосферу затишку та нотку розкоші. Тканинні шпалери красиві та приємні на дотик, мають виражену фактуру, благородні забарвлення та химерні принти.

Є й інші категорії шпалер, включаючи акрилові, рідкі, склошпалери, фотошпалери та ін.

Що впливає вартість шпалер?

Ціна шпалер – основний фактор для багатьох споживачів при купівлі оздоблювальних матеріалів. Найдешевші вироби – паперові, вони не найдовговічніші, але мають непогану якість та привабливий дизайн. Вінілові та флізелінові покриття відносяться до середнього цінового сегменту, саме вони займають лідируючі місця на ринку продажу. Найелітніші шпалери – тканинні. Це пояснюється складністю їх виготовлення, експлуатаційними показниками та розкішним дизайном.

Придбати настінні шпалери можна за каталогом інтернет-магазину ABC Decor. Окрім широкого асортименту магазин готовий запропонувати оперативну доставку, зручні варіанти оплати, гнучкі ціни та вигідні умови співпраці для постійних клієнтів.