Прямой эфир

Професійна косметика Cosmedix

Професійний догляд за шкірою в домашніх умовах став можливим завдяки інноваційному косметичному бренду Cosmedix. Засоби використовуються в спа-салонах, салонах краси та професійними косметологами. 

Ретельний відбір активних інгредієнтів виняткового ступеня чистоти, фармакологічного стандарту, рослинного походження – розкішні текстури та акцент на здоров'я шкіри дозволили Cosmedix вивести косметичний догляд на принципово новий рівень ефективності та комфорту.

Cosmedix

Передові продукти Cosmedix: Технології та інгредієнти для результативного догляду

Космецевтика американського бренду Cosmedix з'явилася в 1999 році і з цього часу активно почала набирати популярності. Засоби дозволяють досягти бажаних результатів догляду за шкірою в короткі терміни і з мінімальними витратами.

Однією з основних відмінностей косметики CosMedix є абсолютно чистий натуральний склад. Препарати пройшли всі клінічні дослідження та зарекомендували себе як повністю безпечні. Косметика Cosmedix  допомагає боротися з різними проблемами шкіри, такими як акне, пігментація, зморшки та в'ялість. Серед самих популярних засобів можна виділити наступні 

  • Антивікова сиворотка - унікальний продукт, який містить ретинол та фруктові кислоти. Також в складі засобу є інгредієнти для прискорення обмінного процесу у клітинах шкіри.
  • Кристали з вітаміном С, які допомагають шкірі виробляти власний колаген. Їх можна змішувати з кремом або сивороткою.
  • Освітляюча сиворотка, яка дозволяє вирівняти тон і колір шкіри. 

Ефективні формули включають AНA-кислоти, епідермальний фактор, гліколеву кислоту, омолоджуючі пептиди, інкапсульований вітамін А та натуральні інгредієнти. Засоби для пілінгу діють неагресивно. Косметика стимулює вироблення ендогенного колагену. Результати застосування пілінгів помітні вже після першої процедури. Також попитом користуються заспокійливі креми для корекції недоліків та відновлення шкірних покривів. Формула дозволяє доставляти активні компоненти на максимальну глибину. Такого ефекту можна було досягти раніше за допомогою ін'єкцій.

Кожен із продуктів, представлених у лінійці бренду Cosmedix, відрізняється гармонійним поєднанням м'якої дії та високої ефективності, концентрованості та ексклюзивності, чистоти та етичності. Компанія також дбає про екологію. Усі упаковки та коробки на 100% підлягають вторинній переробці та сертифіковані FSC. Косметика натуральна та забезпечує комплексний догляд та видимі результати.

Професійні рішення для шкіри: Рекомендації використання косметики Cosmedix

Косметичні продукти  Cosmedix потрібно включити у щоденну рутину догляду. Препарати пройшли всі клінічні дослідження та зарекомендували себе як повністю безпечні. Серед усіх представлених косметичних продуктів є лінійки як для зрілої шкіри, націлені на омолодження та регенерацію, так і для молодої, за допомогою яких здійснюється повноцінне очищення та зволоження.

Варто обирати засоби в залежності від типу шкіри:

  • Якщо ваша шкіра комбінована і схильна до висипань, обирайте гель Purity Clean і тонік Purity Balance Cosmedix. Доповнити догляд можна сироваткою та кремом Shineless Cosmedix.
  • Для шкіри, яка страждає від сухості підійде сироватка Affirm, Define або Reeboot.
  • Комбінована або змішана шкіра відрізняється підвищеною жирністю у Т-зоні (підборіддя, ніс, лоб) та сухістю внизу обличчя. Для цього типу шкіри варто підбирати окремі засоби для різних ділянок шкіри.
  • Відновлюючі тоніки, гелі і сироватки забезпечують інтенсивне живлення шкіри і підійдуть для різних типів.

Антивіковий крем здатний розгладити тонкі лінії та зморшки, звужує пори, заспокоює шкіру. Натуральні компоненти засобів допомагають зволожувати та живити шкіру, захищаючи її від старіння. Наносити засоби необхідно відповідно до рекомендацій виробника. Важливо забезпечити регулярний догляд. 

Компанія Сosmedix регулярно розширює свій асортимент, доповнює його засобами для корекції недоліків шкіри, лосьйонами, що очищають, і серією засобів для усунення вікових дефектів. Продукти приносять реальну користь завдяки позитивному впливу на здоров'я шкіри. Отримайте максимум задоволення від сяючої здоров'ям, м'якої та ніжної шкіри, яка радуватиме погляд гладким рельєфом та привабливим відтінком.

Читайте також: Косметика преміум-класу: найкращі світові марки на KrasotaShop