Слухати
Слухати

Олег Медведєв у "Хронології" з Литвиненко та Головановим (08.06)

08.06.2017

В ході спілкування з гостем відновили подієву картину дня, зокрема, загостривши увагу на вибуху на території посольства США в Києві.

Вибух стався на території посольства США в Шевченківському районі Києва в ніч на 8 червня. Як стверджують мешканці сусідніх будинків, близько опівночі біля посольства прозвучало два виразних гучних хлопки. Протягом ночі вибухотехніки і кінологи з дозволу дипломатів провели обстеження території навколо посольства, в ході якого їм вдалося розшукати залишки "бомб", більше схожих на саморобні "вертушки" або петарди.

При цьому з часом вибух біля посольства, який спочатку Служба безпеки України оголосила терактом, перекваліфікували на злісне хуліганство.

Також ішлося про рішення Верховної Ради встановити курс України на вступ до НАТО.

Народні депутати в четвер, 8 червня, підтримали законопроект, що визначає курс на членство в НАТО як основу зовнішньої політики держави. Цей законопроект під авторством Андрія Парубія та номером 6470 передбачає подальше поглиблення співпраці України з Північноатлантичним альянсом з метою отримання членства в організації. При цьому курс на вступ в НАТО відтепер є основою зовнішньої політики.

Крім цього, прокоментували продовження санкцій проти РФ, рішення Верховної Ради дати старт реформі охорони здоров'я.

Гість програми "Хронологія" з Василем Головановим і Юлією Литвиненко: Олег Медведєв, політичний консультант.

Подписывайся на NewsONE в Facebook. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...