Слухати
Слухати

"Наслідки" з Орловською та Головановим: Три роки Порошенка і реформа землі (07.06)

08.06.2017

В ході програми йшлося про підсумки трирічної роботи Петра Порошенка на посаді президента України.

На думку політолога Володимира Фесенка, який вийшов на зв'язок зі студією, президент Порошенко зіткнувся з викликами, з якими не зіштовхувався раніше жоден президент України. "Порошенко часто нагадують, що він обіцяв, але не виконав. Це правильна критика, але необхідно об'єктивно оцінювати ситуацію, яка склалася. По війні ситуація склалася дуже драматична. Таких викликів Україна не отримувала ні при одному з президентів", - сказав Фесенко.

Він зазначив, що президент зміг багато чого досягти у зовнішньополітичній діяльності. Також він підкреслив, що основні проблеми його політики пов'язані з відсутністю кардинальних позитивних змін в ситуації, яка склалася в країні.

"Проблеми пов'язані з тим, що люди чекали кардинальних позитивних змін, а замість цього війна, економічна криза, падіння рівня життя, девальвація гривні, непопулярні рішення і відсутність кардинальних змін в боротьбі з корупцією", - підсумував політолог.

Крім цього, обговорили реформу охорони здоров'я в Україні, те, що Гройсман доручив розробити порядок продажу землі через систему електронних закупівель.

Гість програми "Наслідки" зі Світланою Орловською і Василем Головановим - Дмитро Гордон, політичний експерт, журналіст.


Loading...