Прямой эфир

Найпопулярніші моделі мишок Razer для геймерів

Компанія Razer була заснована у 2005 році та одразу отримала популярність як перевірений бренд якісних аксесуарів для геймерів. Особливо заслуговують на увагу мишки Razer, які представлені у вигляді дротових та бездротових моделей. В асортименті багато дорогих та бюджетних моделей. Якщо ви хочете обрати найкращу для себе мишку, то треба дослідити наш рейтинг перевірених і функціональних варіантів.

мишки Razer

Razer Viper

Якщо ви шукаєте мишку для інтенсивної гри, то представлена модель найкраще для цього підходить. Вона характеризується винятковим симетричним дизайном, тому мишка комфортно буде лежати в руці як правші, так і шульги. Для оптичного датчика можна налаштувати роздільну здатність до 16 тисяч точок на дюйм, щоб грати з ідеальною точністю. Також кожна кнопка має оптичний перемикач для максимально точного та швидкого реагування, вони розраховані на 70 мільйонів натискань кожна.

Razer Basilisk Essential

Це оптимальне рішення для тих, хто хоче придбати першу мишку або ж оновити стару модель. Вона оснащена 7-ма кнопками, які програмуються, щоб налаштувати введення для різних ігор. Оптичний датчик має роздільну здатність 6 400 точок на дюйм для максимальної точності. Маніпулятор для великого пальця можна запрограмувати для виконання різноманітних функцій за власним бажанням. Кожна кнопка має механічний перемикач, розрахований на 20 мільйонів натискань.

Razer DeathAdder v2

Це найкраща ігрова модель у питанні ергономічності. Вона може похизуватись анатомічним дизайном для зменшення втоми руки. Плетений дріт та легкий корпус створені для того, щоб зменшити спротив під час швидких рухів та краще протистояти втомі. Також у верхній частині мишки є подвійні перемикачі, щоб можна було регулювати DPI на льоту. Тому не доведеться покидати ігрову сесію та розбиратися зі спеціальними додатками або налаштуваннями.

Razer Naga Trinity

Це оптимальне рішення для складних ігор. Вся колекція бренду під назвою Naga створювалась для того, щоб кожен пристрій відповідав усім потребам в іграх MMO, RTS та ін. Представлена модель мишки має багато клавіш, але справжня магія прихована у тому, що тут встановлено 3 непов’язані бокові пластини. Їх можна використовувати для швидкого налаштування конфігурації клавіш відповідно до індивідуального ігрового стилю.

У цілому бренд може похизуватись різноманітним асортиментом, де представлені якісні геймерські моделі.