Слухати

Комітет з питань регламенту розглядає подання на арешт та зняття недоторканності з нардепа Онищенка

29.06.2016
Screenshot_5

На засіданні присутній сам Олександр Онищенко, а також генеральний прокурор Юрій Луценко та керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає "Слово і Діло"

Комітет з питань регламенту та організаційної роботи Верховної Ради розглядає подання на зняття депутатської недоторканності з народного обранця Олександра Онищенка та його арешт.

Screenshot_2

14:10

Адвокат Онищенка Ольга Просянюк звернулася до в.о. голови регламентного комітету, щоб слухати виключно Луценка, а Холодницького і його заступників - не слухати, оскільки це не передбачено прямо регламентом.

Screenshot_3

14:20

Генпрокурор Юрій Луценко розповідає про "газові схеми" в "Укргазвидобуванні", до яких причетний нардеп Олександр Онищенко. За його словами, Онищенко через фіктивні фірми спочатку купував газ за заниженими цінами, а після перепродавав за ринковими.

14:35

Луценко продовжує розповідати про Онищенка. Як стверджує генпрокурор, за адресою приймальні нардепа знаходяться офіси тих самих фіктивних фірм, через які закуповувався і перепродавався газ.

14:40

Очільник Генпрокуратури додав, що нардеп Онищенко є поручителем ТОВ "Нафтогазтрейд", яке також отримувало державний газ за заниженими цінами.

Популярне вiдео:

Новости партнеров: