Слухати
Слухати

Олексій Гончаренко в "Великому інтерв'ю" зі Світланою Орловською 31.05.16

01.06.2016

У вівторок, 31 травня, на телеканалі NewsOne відбувся другий ефір нової телепередачі "Велике інтерв'ю", ведучою якої стала Світлана Орловська. Гостем студії став заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

Згідно з форматом програми, кожен бажаючий міг зателефонувати на представлені номери та поставити запитання, яке відразу ж буде надруковане і з'явиться на столі перед гостем.

Першим запитанням Гончаренко обрав одне із тих, які завчасно підготувала ведуча: "яка норма судової реформи викликає у вас найбільше застережень?".

"Норма про те, що судді будуть обиратись відразу безстроково. З одного боку це зменшує політичний вплив, А з іншого боку був якийсь важіль на суддів. Ті, кого призначали спочатку на п'ять років боялись. Боялись, що їх не перепризначать. Зараз це ліквідовують", - сказав Гончаренко.

Першим від глядачів стало запитання Олени з Чернігова, яка поцікавилася чому пенсіонери-переселенці не можуть отримати пенсію.

"А чому не можуть? Пенсіонер-переселенець йде реєструється в пенсійному фонді і отримує пенсію по новому місці знаходження", - сказав депутат.

Наступне запитання стосувалося також пенсій - "коли Верховна Рада буде ініціювати зменшення пенсійного віку", на що депутат відверто відповів - "ніколи!".

Також під час ефіру Гончаренко відповів чи не боїться опинитися у списку "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, куди подівся Яценюк, дав коментар на чутки про відновлення ядерного статусу, порівняв Саакашвілі та Труханова та розповів чим займався будучи членом Партії регіонів. Крім цього, були й особисті питання - якому стилю одягу надає перевагу, хто з жінок-політиків подобається та де Олексій Гоначернко взяв гроші на просування політичної кар'єри.