Слухати
Слухати

Геращенко: У Порошенка ще є час змінити Україну на краще

25.05.2016

Президент Петро Порошенко повинен був стати композитором і диригентом на посаді глави держави, однак це у нього поки дуже погано виходить. Про це в ефірі програми "Дізнайся першим з Оленою Кирик" заявив народний депутат від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко.

"Критиків у нашій країні завжди в 10 разів більше, ніж тих, хто може оцінювати ситуацію об'єктивно. Я вважаю, що президент повинен бути композитором, який пише симфонію. Кабінет міністрів, Верховна Рада повинні бути симфонічним оркестром, який виконує прекрасну симфонію, але для цього президент повинен бути хорошим диригентом. Поки він витратив багато сил на інтриги і війни, і не став успішним композитором і диригентом. Однак у нього  ще  є час, і він може стабілізувати ситуацію. Якщо він хоче міняти Україну, то у нього поки є шанси", - сказав він.

Геращенко вважає, що розумно було обміняти Надію Савченко і українських політв'язнів на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

"Я розумію, що Путін використовує Савченко як фактор внутрішньої дестабілізації в Україні. Спочатку він хотів залякати український народ судилищем над нею, але це у нього не вийшло. Надія Савченко показала приклад мужності і хоробрості, стала українською Жанною д'Арк", - додав він.

Подписывайся на NewsONE в Telegram. Узнавай первым самые важные новости.

Loading...