Слухати
Слухати

"Дуель" з Миколою Вереснем (30.05)

31.05.2017

У студії NewsOne проаналізували останні актуальні події, серед яких було і вбивство в Києві екс-глави "Укрспирту".

У вівторок, 30 травня, в Дарницькому районі Києва неподалік від станції метро "Позняки" невідомі розстріляли радника директора "Укрспирту" Віктора Панкова. За словами Зоряна Шкіряка, слідство поки опрацьовує кілька версій вбивства, серед яких лідирує думка про те, що вбивство екс-глави "Укрспирту" було замовним.

"У першу чергу варто розглядати версію, яка стосується професійної діяльності Панкова - тобто, що вбивство могло бути замовним. Також фігурує версія про фінансові зобов'язання і факти особистої неприязні до загиблого" - додав Шкіряк.

За словами юриста Ганни Маляр, концентрація замовних вбивств збільшилася саме в Києві, оскільки частина злочинців і кримінальних авторитетів векли від війни на Донбасі так само, як і добропорядні громадяни. Крім цього в Україну "з'їжджаються" кримінальні авторитети з усього колишнього Радянського Союзу.

"Цей симбіоз кримінальних культур корениться саме в Києві, тому столиця має найбільшу кількість замовних вбивств", - пояснила Маляр.

Водночас обговорили те, які премії виписують собі і заступникам високопоставлені чиновники, зустріч глав МЗС "нормандської четвірки", подвійне громадянство депутатів.

Гості програми "Дуель" з Миколою Вереснем - позафракційний народний депутат Олег Осуховський та екс-народний депутат, бізнесмен, власник інтернет-сайту "Обозреватель" Михайло Бродський.


Loading...