Прямой эфир

Доставка суші та ролів від Roll Club: швидко та зручно

Роли, суші та інші страви азійської кухні є популярними не лише для Європейців, а й в Україні, і зокрема у Львові. Популярність цієї страви у простоті. Здавалося б, на перший погляд, нічого складного: риба, водорості, рис, кунжут. Однак, при правильній комбінації ці інгредієнти перетворюються на популярні у всьому світі страви – роли, суші, фелікси та сашими. Домогтися максимально інтенсивного смаку навіть у невеликому ролі – це ознака професійного кухаря-сушиста. Саме такі працюють у ресторані Roll Club, який має свою службу доставлення.

суші Roll Club

Чим характерна доставка від Roll Club?

Якісний ресторан суші від посередніх відрізняється за кількома параметрами. Серед них:

  • ассортимент меню; 
  • якість готових продуктів; 
  • професіоналізм кухарів;
  • швидкість доставки продукції. 

Жителі Львова, зайшовши на офіційний сайт закладу, точно приємно здивуються величезним вибором. Ресторан пропонує страви з екзотичних інгредієнтів, незвичайних форм та смаків.

До меню входять як класичні роли, наприклад Філадельфія та Каліфорнія, так і специфічні для любителів незвичайних смакових рішень. Меню настільки велике, що можна щодня пробувати щось нове - roll-club.lviv.ua/tovar-category/rolly/. До того ж воно постійно поповнюється новими позиціями, представленими у трендовій стилістиці та кольоровій гамі. Кухарі уважно відстежують нові тенденції, намагаються їх інтерпретувати та постійно дивувати як гурманів, так і любителів старої доброї класики. 

Відрізняє також якість продукції. Роли закручують за технологією, яка при попаданні соусу на них не дає їм розкручуватися та розвалюватися. Також рис завжди вариться відповідно до японської традиції, що дозволяє зберігати правильну форму. Це досить поширена проблема, але замовникам Roll Club можна про це забути. Вся продукція найвищої якості. Це стосується свіжої риби, морепродуктів, а також овочів та фруктів, які часто стають родзинкою або яскравим доповненням суші та роли цього закладу. 

Але вся справа не тільки в якісних продуктах, адже якщо вони потрапляють до рук невмілих кухарів, користі від цього буде мало. Роботи кухарів відомі. Знають роли Львів та вся Україна. Сушисти з досвідом продумують до дрібниць кожну страву, тому відгуки про їхню погану роботу знайти неможливо. Усі вони – професіонали своєї справи.

Найкраща доставка ролів у Львові

Якість самого закладу яскраво підтверджує швидка доставка страв. Власна служба дозволяє клієнтам заздалегідь планувати святкування. Можна бути впевненими, що доставник від ресторану приїде у призначену годину, саме тоді, коли всі гості вже зберуться і будуть готові до застілля. Також тішить, що незалежно від того великі порції або звичайний набір ролів – усі вони будуть якісно запаковані. Це дозволить, наприклад, на роботі не шукати додатковий посуд, обережно перекладати на нього роли. Коробки зможуть легко замінити тарілки. У замовленні йдуть також і палички для їжі, а головне – підсилювачі смаку васабі, імбир та соєвий соус. Не доведеться купувати їх окремо та витрачати на це додаткові гроші. 

Замовити роли і суші можна за допомогою сайту roll-club.lviv.ua. Там є опис кожної страви з грамами. Вказано всі продукти, що входять до складу. Тому якщо на якісь із них є алергія, клієнти одразу дізнаються про це на сайті. Вибравши відповідні, залишається тільки правильно заповнити форму замовлення, щоб роли прибули точно за адресою. Доставка ролів по місту настільки швидка, що, наприклад, запечені теплі, не втратять своїх якостей і будуть такої ж температури. Тож, не слід шукати інші ресторани, все одно Roll Club найшвидші та найзручніші.