Прямой эфир

Де взяти кредит готівкою

Кредити готівкою – послуга, що завжди актуальна. Вони надаються банками та іншими фінансовими установами. Їхні розміри, відсоткові ставки та умови погашення варіюють.

Де найчастіше споживачі беруть кредити готівкою? Вони можуть звернутися до банків. Втім, жоден банк не надасть позики під чесне слово. Він зажадає отримати величезну кількість документів, серед яких не лише паспорт та ІПН громадянина, а й довідка з місця роботи, офіційне підтвердження доходів тощо. Можуть поцікавитися майном під заставу чи поручителем. Існує й інший варіант, якщо потенційний позичальник є клієнтом конкретного банку, то останній може запропонувати невелику суму грошей на карту.

Кредити готівкою

Ще одним варіантом буде кредит від МФО. Ці організації надають його під різні потреби: готівкою чи на картку. Хтось для цього воліє відвідати офіс, та більшості куди зручніше отримати гроші не виходячи з дому. Звісно, за потреби, їх можна буде зняти з рахунку, втім, головне не це, а саме можливість оформити замовлення через інтернет. Не треба їхати до відділення, стояти в заторах і чергах. Коли виникає потреба в грошах, її можна швидко задовольнити: буквально 15-30 хвилин і, – вони вже на карті.

Кредитуватися можна в багатьох банках і мікрофінансових організаціях, та щоб не витрачати часу на їхні пошуки, достатньо завітати на bystrocash.com.ua. На сторінках даного сервісу зосереджені всі актуальні пропозиції. Позичальник може вибрати найцікавіші серед них і ознайомитися з ними більш детально, перейшовши за посиланням на сайт кредитора. Перед тим, як брати кредит готівкою, важливо ретельно розглянути умови кредитування, включаючи:

  • відсоткову ставку;
  • комісії;
  • строк погашення;
  • відповідальність у випадку прострочки та інші.

Також рекомендується заздалегідь перевірити власну кредитну історію та визначити свою кредитну здатність. Проте, МФО може надати позику клієнтам з поганою кредитною історією.

Переваги кредитів готівкою

Кредити готівкою мають декілька переваг, які можуть бути корисними для різних ситуацій та потреб. Однією з основних є можливість використовувати отримані кошти на будь-які цілі. Це дає велику свободу в розпорядженні наявними фінансами і може виручити у випадку непередбачених витрат. Ці кошти можна застосувати і для фінансування конкретних проектів.

Процес отримання кредиту готівкою є досить швидким, особливо, якщо порівняти його з іншими видами кредитування, такими як іпотека чи автокредит. Готівка може знадобитися за надзвичайних чи інших ситуацій, адже часто буває, що гроші потрібні негайно. Позики готівкою зазвичай не мають цільового призначення, особливо, якщо вони оформлені в МФО. В такому випадку не потрібна застава, не цікавлять поручителі. Подібні послуги доступні більшості громадян, головне, щоб вони досягли 18 років і мали паспорт та ІПН.

Ухвалення готівкового кредиту не займає багато часу, іноді достатньо навіть 15 хвилин. Більш того, отримавши цю позику та вчасно повернувши її, позичальник має шанс покращити власну кредитну історію, підвищити кредитний рейтинг. Взяти кредит готівкою доволі просто, головне врахувати наявні фінансові можливості та не порушувати умов договору.