Прямой эфир

Де краще взяти кредит до зарплати – в банку чи онлайн?

Сьогодні оформлення позики є набагато простішою процедурою ніж це було, скажімо, у 2000-ні роки. Тоді на ринку домінувало банківське кредитування, а кредитні спілки та ломбарди займали свою невеличку нішу. Наразі все змінилося і найбільш затребуваним фінансовим продуктом є мікропозика. Мікропозикою називають онлайн кредити на карту банка. Наданням таких позик займаються мікрофінансові організації (МФО).

кредит до зарплати

Що таке кредит до зарплати?

Кредит до зарплати є в деяких випадках синонімом, а інколи виступає окремим різновидом мікропозики. Сутність його полягає в можливості отримати невелику суму грошей в борг на мінімальний термін (зазвичай це декілька днів і не більше 1 місяця).

Якщо вам потрібно взяти кредит до зарплати, рекомендуємо ресурс https://finx.com.ua/sallary, де можна оформити позику дуже зручно та на мінімальних умовах (без довідки про доходи та без перевірки кредитної історії).

Особливістю даної послуги є з однієї сторони досить великий процент, але й при цьому слід відзначити відсутність якихось специфічних вимог до позичальника. Кредит орієнтований на швидке закриття одним платежем, тому він може бути вигідним за умови повернення протягом кількох днів або тижня, якщо вам терміново потрібні гроші до найближчої ЗП.

Які вимоги до позичальника?

Якщо мова йде про банківське кредитування, тут зазвичай все стандартно. Банк перевіряє платоспроможність позичальника та його кредитну історію. Якщо вам потрібні швидкі гроші до зарплати, це все відбуватиметься довго та без жодних гарантій.

Тому краще скористатися послугами МФО та отримати кредит до зарплати на максимально зручних умовах, що передбачає:

  • можливість оформити позику онлайн на сайті МФО;
  • маючи на руках лише паспорт та ІПН;
  • на карту банка-резидента української фін. системи.

Основні вимоги до позичальника з боку МФО:

  • повнолітній вік;
  • українське громадянство;
  • відсутність судимостей;
  • наявність особистих документів (паспорт + ІПН);
  • наявність карти банка.

Якщо все це є, оформити позику може будь-хто, навіть якщо банки відмовляють йому у кредитуванні. Наприклад, це стосується студентів, пенсіонерів, безробітних (або не оформлених офіційно), військових, домогосподарок та осіб з поганою кред. історією.

Як відбувається оформлення мікропозики?

Оформити кредит можна за 20 хвилин, а отримати гроші – протягом кількох годин. Для цього потрібно зареєструватися на сайті МФО, вибрати суму та періодичність виплат на калькуляторі та надіслати заявку. Після затвердження кредиту вам залишиться лише підписати договір в офісі МФО, після чого гроші будуть зараховані на картку банка.