Про нас

NewsOne - український інформаційний телеканал.

Мовлення ведеться на базі власного апаратно-студійного комплексу в Києві українською та російською мовами 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

В ефірі NewsOne - оперативні і лаконічні новини в найзручнішому форматі, зрозуміла аналітика, конструктивна розмова політиків і суспільства. Об’єктивна професійна журналістика та зважена позиція. Ми показуємо ексклюзивні новини і коментарі зі всієї країни.

Наше завдання – бути найзручнішим інформаційним каналом для перегляду, бути з глядачем на зв'язку вдома, в дорозі і в офісі, максимально використовуючи ефект конвергенції з власним інтернетом-порталом MIGnews.com.ua.

Аудиторія

У лютому 2015 NewsOne став лідером серед новинних каналів по зростанню аудиторії "Чоловіки 35+". Його рейтинг виріс в півтори рази або на 57%; 

Рейтинг по аудиторії 18+ виріс на 50%;

За підсумками лютого канал News One зайняв 6-е місце серед новинних каналів.

  

Географія мовлення

Мовлення NewsOne здійснюється через супутник АSTRA 4А на території України, Європи та Росії. Параметри прийому сигналу зі супутника ASTRA 4A:

 

Телеканал присутній в кабельних мережах м. Києва та всіх обласних центрах України. NewsOne здійснює кабельне мовлення в аналогових и цифрових пакетах більше 400-та кабельних провайдерів, що складає 70% покриття кабельних мереж України. У м.Київ покриття складає 98%.

 

Телеканал здійснює мовлення в м. Київ в цифровому ефірі, формат DVB-T.

Щоб бути завжди на зв'язку, ми пропонуємо дивитись NewsOne у будь-який час онлайн на сайті newsone.ua або на смартфонах (додаток «NewsOne» на AppStore та на Google Play). Також наші новини завжди доступні у аплікаціях Smart TV .  

Редакційний статут

 

Ліцензія на мовлення серія НР №00034-м від 26 червня 2006р.

© 2014 NEWS ONE CHANNEL