Прямой эфир

3d обої на стіну — оригинальність та якість від Uwalls

Сучасні тенденції дизайну інтер’єрів передбачають використання екологічних та недорогих матеріалів. 3д шпалери відповідають обидвом вимогам, тож користуються популярністю серед майстрів та власників осель, що хочуть зробити цікавий ремонт. Uwalls вже багато років друкує найкращі 3д фотошпалери в Україні. Компанія пропонує популярні та незвичні сюжети, які допоможуть зробити домівку особливою.

3д шпалери с абстрактним лісом

Фотошпалери «Абстрактний ліс з мозаїки» (артикул u45681) з коллекції Uwalls

3д шпалери — нове слово в оздоблюванні оселі

Дизайнери почали використовувати обої 3d для змінення візуального сприйняття простору. Ідея виявилася настільки вдалою, що підкорила серця мільйонів людей по всьому світу. Розширюючі простір шпалери використовують у маленьких за площею приміщеннях. Перспектива, відкриті вікна, балкони та довгі вулиці ніби продовжують кімнату, додають повітря та відчуття свободи.

3д шпалери котрі імітують барельєф

Фотошпалери «Малюнок з бетону» (артикул u21336) з коллекції Uwalls

Об’ємні шпалери можна наклеїти:

  • у коридор – геометричні принти змінять сприйняття темного вузького приміщення;
  • у спальню – використовують фото та абстракцію у спокійних кольорах, які сприяють відпочинку;
  • в дитячій кімнаті – яскраві казкові ілюстрації, намальовані звірятка сподобаються малечі;
  • у вітальню – підійдуть квіти, фото тварин, неймовірні краєвиди або зображення хобі, що розкриють характер власника;
  • у хол – для великих приміщень та зон очікування використовують широкоформатні пейзажі та світлини міста;
  • на кухню – кава, фрукти та овочі, затишні кав’ярні тощо.

3д шпалери з листям

Фотошпалери «Акварельне листя» (артикул u60482) з коллекції Uwalls

Фотошпалери стильно виглядають, підкреслюють смак власника оселі та пробуджують теплі спогади. Наприклад, старе місто з ратушею нагадуватиме подорож до Львова. Гірський пейзаж – неймовірні пригоди в Карпатах. Прозорі хвилі з ніжним піском – відпочинок на Чорному морі.

Сучасні та модні 3d обої від Uwalls

Найкращий український виробник 3д фотообоїв Uwalls друкує свої виробами фарбами, що не шкодять здоров’ю. Додаткового об’єму шпалерам надають сучасні текстури, які можна обрати для кожного зображення в каталозі. Паперовий глянець достеменно передає кольори світлини. Флізелін рекомендують купити для дитячих кімнат. Вініл з пісочною та жаккардовою текстурою зробить зображення більш реалістичним та додасть блиску. 3д шпалери з трояндами

Фотошпалери «Червоні троянди на білому мармурі» (артикул u41092) за коллекції Uwalls

В інтернет магазині представлено сотні неймовірних фотошпалер. Uwalls має дещо особливе для дітей, підлітків, музикантів та вчених, спортсменів та поціновувачів відпочинку на природі. Компанія виготовляє об’ємні покриття на стіну квартири, будинку, офісу, кафе чи готелю. 3д шпалери – універсальна прикраса житлових та комерційних приміщень.

Uwalls пропонує клієнтам вигідні ціни від виробника без відсотків та доплат посередникам. При замовленні треба вказати необхідні розміри фотошпалер для друку. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, якісні вироби та швидке обслуговування роблять Uwalls лідером на ринку фотошпалер. Готові вироби відправляють поштою по всій території Україні. Для Києва, Запоріжжі, Кременчука та Дніпра працює послуга самовивозу.